Prijs

Sinds kort is onze app beschikbaar om te downloaden zowel in de App Store als in Google Play. Deelnemers die geïnteresseerd zijn in het volgen van onze diabetes cursus kunnen zich aanmelden voor een proefabonnement. Voor de uitgebreide versie van onze cursus bieden wij een maand- en jaarabonnement aan. In het onderstaande overzicht kan je de prijzen en bijkomstigheden vergelijken.

Proefabonnement - gratis

Het proefabonnement van Club Diabetes is geheel gratis! Ben jij benieuwd naar de Club Diabetes en onze cursus? Dan is het proefabonnement een goede start. Na aanmelding ontvang je in zes dagen tijd zes informatieve e-mails over diabetes-2 en delen wij onze leefstijl kennis. Het proefabonnement verloopt vanzelf na zes dagen.

Maandabonnement - € 7,95

Ons maandabonnement is per maand opzegbaar. Na het aanmelden en betaling zal de Club Diabetes cursus van start gaan. Je ontvangt informatieve e-mails over diabetes-2 en delen wij onze leefstijl kennis. Daarnaast heb je ook inzage in alle artikelen bestemd voor leden van Club Diabetes. Je hebt toegang tot onze app en word persoonlijk bijgestaan door een van onze buddy’s! Deze cursus zal doorlopen zolang je het maandabonnement aanhoudt.

Jaarabonnement - € 79,50

Het aanschaffen van een jaarabonnement geeft je toegang tot de gehele cursus van Club Diabetes. In totaal zul je dertig informatieve e-mails ontvangen over diabetes-2 en tips en tricks om je leefstijl te verbeteren. Daarnaast heb je ook inzage in alle artikelen bestemd voor leden van Club Diabetes. Je hebt toegang tot onze app en word persoonlijk bijgestaan door een van onze buddy’s!